Kajakkturer

Dagstur Havkajakk

Hver torsdag fra uke 25 – 31 (24 juni til 5 august).

På dagstur i kajakk med Angr vil du oppleve fjorden fra et fantastisk perspektiv. Underveis vil dere kunne nyte utsikten fra kajakken mens dere glir lydløst fremover på fjorden. Vi starter dagen på Brakanes hotell der vi finner fram utstyr og går gjennom planen for dagen. Hvor vi starter kommer an på vær og forhold den dagen. Deretter blir det transport til turstart med bil. Turen blir mellom 15-20km, og skal være overkommelig for de fleste. Det er en fordel om du har padlet før, men ikke et krav. Det er heller ikke krav om våttkort. Det er likvel anbefalt at du har sittet i en kajakk før, og vet at du vil syns det er greit å padle en hel dag. Total tidsbruk blir på rundt 6-8 timer. (NB! Vi har dessverre ikke dobbelkajakker eller kajakk for barn p.t., små barn kan derfor ikke bli med på tur).

I løpet av turen har vi minst to stopp der vi går i land, strekker på beina og får i oss litt mat. På varme dager vil man kunne bade litt eller slappe av i solen.

Vi avslutter turen i hagen på Brakanes hotell der man kan gå rett direkte i hotellhagen for å få servert mat og drikke!

Pris per person 990,-

Nybegynnertur Havkajakk

Nybegynnerturen starter i hagen på Brakanes hotell der vi setter ut fra den flotte lille stranda ved naustet. Turen går langs land inne i Ulvikpollen. Vi vil bare legge ut på nybgynnertur når det er stille på fjorden og vindstille. Varighet på turen blir rundt 2 timer inkludert tilpassing av utstyr.

Dette er turen for deg som vil prøve kajakk for første gang, eller deg som vet du er usikker i kajakk, men som vil utfordre deg selv. Instruktør/guide er med på hele turen og kan gi tips og veiledning, samt sørge for at alt går trygt for seg.  Denne turen passer for alle! (NB. Vi har dessverre ikke kajakker tilpasset små barn p.t.)

Pris per person 590,-

Transport

Tranport fra må enten ordnes selv, eller bestilles fra Ulvik Taxi. Er du gjest ved Brakanes Hotell ordner de transport. Les mer her!

%d bloggers like this: