Ski

Skitur

Fantastiske toppturer med guide!

Trenden med toppturer har slått til for fullt med god grunn. Å gå på topptur på ski er en fantastisk opplevelse, og vi mener dette er aller best litt utpå våren når forholdene generelt er trygge og været ofte bedre enn midt på vinteren.

Vi tilbyr toppturer i april og mai. Turene foregår i fjellområdene rundt Ulvik i Hardanger. Akkurat hvor turen går den aktuelle dagen kommen an på vær og føre. 

Guiden er både lokalkjent og erfaren med høy kompetanse på skredfarevurdering og generell ferdsel i vinterfjellet.

Topptur Kvasshovden

Toppturer i vår

  • Lørdag 17. april
  • Lørdag 24. april
  • Lørdag 8. mai

Vil du bli med på en topptur du ikke kommer til å glemme?


Pris per deltager: 1490 ,-

Praktisk info om skitur

For å bli med på topptur trenger di eget utstyr, vi har ikke skiutstyr til leie. Det er anbefalt toppturutstyr av typen tech, telemark eller splitboard. Skredutstyr (S/M, spade og søkestang) er alltid anbefalt på topptur.

 

For å kunne tilby tur til NOK 1490 kr er vi avhengig av minimum 3 påmeldte deltagere, vi kan arrangere private turer eller tur med færre deltagere, men da til en avtalt pris. Ta kontakt om du er interessert i dette. Angr AS tar forbehold om at væreforhold kan gjøre det umulig å gjennomføre tur. 

 

Tranport fra må enten ordnes selv, eller bestilles fra Ulvik Taxi. Er du gjest ved Brakanes Hotell ordner de transport. Les mer her!

 

For påmeldig eller spørsmål, kan du ta kontakt med oss her!

Vi ser fram til å høre fra deg! 

%d bloggers like this: