Om oss

Om Angr og menneskene bak

Angr AS ble etablert sommeren 2020 i Ulvik i Hardanger. «Angr» kommer av det norrøne ordet for fjord som går igjen i flere stedsnavn på vestlandet. Hardanger er et eksempel på dette.

Vi holder til i det vi mener er verdens vakreste bygd. Vårt ønske og vårt mål er å tilby uforglemmelige naturopplevelser til både tilreisende og lokale våre nærområder. Vi ønsker å være en seriøs aktør med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet. Du skal føle deg trygg når du er på tur med oss. Viktigst av alt er likevel at våre kunder skal ha gode naturopplevelser som skaper minner for livet!

Menneskene

Torstein

Daglig leder og initiativtaker for Angr. Instruktør på våre grunnkurs i havkajakk, guide på nybegynnerturer og dagsturer i kajakk, og guide på fotturer. Utdannet aktivitetsleder gjennom norsk padleforbund, sykepleier med videreutdanning i psykisk helse. Lang erfaring fra psykisk helsevern. Har også erfaring fra flere sesonger som skipatrulje på voss.

Ragnhild

Vår markedsansvarlig. Har lang erfaring fra service og matbransjen. Utdanning innen markedsføring og ledelse, og har videreutdanning innen digital markedsføring. Ragnhild har ansvaret for nettsiden og markedsføringen vår.

Tor

Guide på kulturhistoriske vandringer. Utdannet ambulansearbeider. Lang erfaring fra ambulansetjeneste, røde-kors, skipatrulje og eget friluftsliv. Har svært mye kunnskap om lokal historie og kultur, og har mye erfaring med formidling fra arbeid med musikk og kulturliv.

%d bloggers like this: